Povraćaj sredstava

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju odustanka od ugovora, (obrazac o odustanku od ugovora možete naći OVDE) potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Iznos plaćene robe se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, odnosno do prijema proizvoda kog kupac vraća.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

 


PROCEDURA ZA POVRAĆAJ SREDSTAVA

Kontaktirajte nas pozivanjem broja telefona 011/4546-188 ili nam putem e-maila: office@celiksoko.rs ili kontakt forme na sajtu pošaljite broj fiskalnog računa (fakture), Vaše ime, prezime, broj telefona i broj dinarskog tekućeg računa.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima internet prodaje na telefone koji su iznad navedeni. Kupac ne može samoinicijativno menjati / zahtevati novac u maloprodajnom objektu Čelik Soko ili slati na adresu koja je navedena na računu / otpremnici. Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu, o trošku pošiljaoca.

 

Share
Copyright © 2024, Čelik Soko. Developed by Animat studio.