Vršimo isporuku robe (za fizička i pravna lica) na Vašu adresu samo za porudžbine vrednosti veće od 5.000 dinara na teritoriji Republike Srbije.

Troškove dostave Kurirskom službom snosi kupac. Kupac će dobiti informaciju o troškovima dostave nakon izvršene poružbine. Dok kod nas u salonu prodaje možete izvršiti kupovinu, nezavisno od vrednosti robe koju kupujete!Za sve pošiljke koje su lomljive i koje budu naznačene kao lomljive i dobijete obaveštenje od našeg operatera da su lomljive mi ne snosimo odgovornost tokom transporta robe do Vas. Samim tim, ukoliko vam pošiljka stigne oštećena mi ne snosimo odgovornost i vi na Vaš rizik preuzimate tu pošiljku. Ukoliko imate potrebe za nekom reklamacijom što se tiče paketa u kakvom stanju su pristigli do Vas to isključivo rešavate sa prevoznikom, u ovom slučaju sa Kurirskom službom.

Obaveze potrošača u slučaju odustanka od ugovora - Obaveze vezane za povraćaj robe: Po zakonu o Zaštiti Potrošača (Službeni glasnik Republike Srbije, br. 62/2014), Obaveze potrošača u slučaju odustanka od ugovora, Član 35. Stav 3: "Potrošač snosi isključivo direktne troškove vraćanja robe, osim ako se trgovac saglasio sa tim da ih on snosi ili ako nije prethodno obavestio potrošača da je potrošač u obavezi da ih plati."


KAMIONSKI PREVOZ ROBE: Za gabaritne isporuke robe, kada se poručuje obimniji materijal koji je potrebno voziti našim kamionom, to je moguće na teritoriji grada Beograda i okoline (izuzev centra grada), samo ako ispunjava određene zahteve o vrednosti, količini i gabaritu robe, kao i o lokaciji na koju se vozi. Nakon kupovine, naše kolege će Vas nazvati da bi se dogovorili oko samog prevoza.


PREUZIMANJE ROBE U PROSTORU ČELIK SOKO: Ukoliko vrednost porudžbenice nije preko 5.000 dinara, onda nije moguće slanje kurirskom službom. Robu je tada potrebno preuzeti u prostoru Čelik SOKO, Smederevski put 39 K, 11130 Kaluđerica - Beograd. Radnim danima od 07-17h, Subotom od 07-17h. Nedeljom ne radimo.


Može se desiti da nekog artikla nema na stanju. Nakon izvršene pordužbenice kupac će biti obavešten o dostupnosti svakog artikla. Ukoliko se određena roba poručuje po porudžbini (roba nije na lageru), kupac će biti obavešten za koliko dana će roba biti poslata na njegovu adresu. Takođe, kupac ima pravo da kontaktira Čelik Soko kontakt centar i bude upućen da li je njegov paket poslat ili je u procesu slanja.

Za sva moguća pitanja i informacije naši brojevi telefona stoje Vam na raspolaganju.

Share
Copyright © 2024, Čelik Soko. Developed by Animat studio.